Ново поколение педикюрен стол от 3 части и с 3 безшумни мотора регулиращи височина и наклон. Масивна не обемиста стабилна основа. С капацитет на натоварване до 200 кг. Степенките за краката са с независими регулируеми газови амортесьори. Регулируема облегалка за главата за да се адаптира към размера на всеки пациент. Облегалката за глава и степенките за краката могат да бъдат извадени при желание. Подвижни поставки за крака са предназначени да създадат комюорт на клиентите в желаната позиция. С цел да се адаптира дължината на размера на клиентите, те разполагат с разтегателен част.
Подлакътниците са разглобяеми и регулируеми. 3 независими дистанцонни регулатора: 1-во ръчно дистанционно с кабел, : 2-ро вградено до седалката : 3-то вградено крачно в основата върху рамката.

Регулиране на височината: от 55 см до 90 см.

Дължина: 195 см.

Ширина без / с подлакътник 62/88 см.

Подемна сила за повдигане на мотора: 200 кг. Поставка за хартиена ролка. Memory-Funktion: Контрол за функция памет. Цената е условна и започва от 2450 евро без ДДС, защото педикюрният стол е с 20 различни разцветки и допълнителни екстри: при поръчката интегрирано LED осветление в основата. Интегрирано отопление на възглавницата. Интегриран вибрационен масаж в задната част на гърба.
Клиентите Ви ще изпитат незабравими моменти защото този стол е много повече от педикюрен стол.  Дадените тук данни са за състоянието на продукта и са предоставени само за ориентир.