Ултразвуков пароозонатор.

Гаранция 12 месеца на машината и с възможност за извън гаранционно обслужване.

Дължина: 42см.

Щирина: 40см.

Височина : 94см. .

Ако някога заработите с този ултразвуков пароозонатор, вие никога няма да искате да използвате друг пароозонатор!
Традиционно пароозонаторите използват нагревателна серпантина за нагряване на водата до температура на кипене за да произведе необходимата парата. В този тип ултразвуков пароозонатор диаметъра на частиците на пара е около 8000 nm (нанометра). Чрез използването на ултразвук в пароозонатора диаметъра на частиците на пара е намалена до 2000 nm, при което парата, още по-добре да проникне в кожата и да се абсорбира от нея. Интензитетът на парата е регулируем. Ултразвуковият пароозонатор може да възпроизведе топла и студена пара. Озонът имащ дезинфекциращ ефект, може да бъде включен или изключен в маниполацията. Светлинните цветови ефекти използвани при хромотерапията създават положителен ефект в процесите на отпускане и възстановяване на организма
Червената светлинна хромотерапия излъчва топла светлина с определена дължина на вълната, за да проникне чрез епидермиса в по-дълбоките слоеве на кожата. Резултатът е стимулиращ ефект, който подобрява регенерацията на кожата. В допълнение, производството на колаген се стимулира, повишава се кръвообращението и се ускорява метаболизма на клетките. Кожната еластичност е засилена, като по този начин се намаляват признаците на стареене. Кожата е овлажнена и гладка.
Синята светлинна хромотерапия излъчва студена светлина. Синята светлина има регулиращ ефект върху производството на мазнини от мастните жлези. Действа като дезинфектант при акне бактерии за убиване на микроби, противовъзпалително и стягащо. Синята светлина е добре приета от пациентите, защото има релаксиращ ефект, като по този начин намалява стреса. При Ултразвуковият пароозонатор резултатите говорят сами за себе си.